Mmm, maaat!

Har haft lite problem med att updatera idag, datan har inte riktigt velat som jag har velat.. Typiskt datorer! Jag skrev ett lååångt inlägg innan om mina åsikter och tankar om att vara ung mamma. Och det försvann när datan började bråka med mig. Så typiskt. Får se om jag orkar skriva om allt imorgon igen. Antagligen gör jag nog det eftersom jag har mycket att säga om det.

Idag har vi städat och tvättat som galningar här hemma. Kim gick precis ner för att hämta det sista i tvättstugan. Sen ska vi gå och lägga oss. Här är riktigt fint och rent nu och det märks att man trivs mycket bättre i en städad lägenhet än i en stökig. Jag har varit på mycket bättre humör nu framåt kvällen sen vi blev färdiga. Och vi har tvättat all tvätt så nu 'är tvättkorgen tom!

Det blev inte heller nån bio, för Kim tyckte att det verkade som ett helt projekt att ta sig till biografen. Antar att med det menade han att det var så jäkla kallt ute att han inte ville gå hela vägen ner dit i kylar. (och jag förstår han). Halt är det också ute, som satan! Jag har halkat rundor hur mycket som helst, både igår och idag. Jag vill bara att det ska komma snöööö så jag kan få gå ut och hoppa i snön och kasta snöbollar på Kim, hehe.. Jaa, jag älskar att varta barnslig ibland, och då är det ju perfekt med snö!

Så vi gick ner till stan istället en runda och lämnade tillbaka en film som vi hade hyrt igår. Och så köpte vi lite godig och pepsi max till mig och julmust till Kim.  När vi kom hem lagade jag mat till oss. Det blrv pasta med köttfärssås a la
Sofiestyle. Riiiiktigt gott blev det och vi blev jättemätta! Jaa, sen efter det städade vi som sagt..




Mitt i allt tvättande när jag satt i soffan och rullade strumpor och vek tröjor såg jag att Zoe hade lagt sig mitt bland all tvätt för att sova. Och inte ovanpå som normala katter hade gjort, utan under all tvätt! Jag såg bara hennes lilla huvud sticka upp lite grann. Och jag var ju självklart tvungen att fota det hela.





(ni ser på den nedersta bilden att bara hennes lilla kattungehuvud sticker upp bland all tvätt, sååå sött!!)

Självklart vaknade hon när jag fotade så hon gick därifrån för att få sova ostört (trodde jag!). Jag fortsatte att rulla alla våra strumpor och jag slängde dom i en stor hög i soffan. Helt plötsligt ser jag hur det rör sig under strumporna och några trillar ner. Då sticker Zoes huvud upp igen! Då har honb alltså gått upp och lagt sig bland strumporna igen utan att jag märkt det. Hon är bara världens gulligaste katt! (självklart fotade jag det sista ocks¨å)





Godnatt allihopa!
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback