Pokerväska

I paketet som jag hämtade ut igår hos posten var det en pokerväska. Och jag blev löjligt glad! =) hehe.. Jag kan spela lite poker, inte sådär jättebra och jag vet inte riktigt vad som är värst mest och vad som är värt mer än något annat. Lite förvirrad är jag. Men jag har länge velat lära mig att spela poker så nu kan jag öva iallafall!



Sofie var hemma hos mig en stund igår innan hon skulle till jobbet och vi hade jättekul! Vi spelade in filmer till Lotta som jag ska visa henne när jag kommer ner till Spanien men när jag la in dom på datan så kunde man inte se dom. Man hörde bara våra röster men bilden var svart. Så Kim får hjälpa mig med det när han kommer hem från jobbet. Annars blir jag nog lite ledsen, för vi gjorde jätteroliga filmer.

Senare igårkväll, framåt tio tiden så gick jag hem till min gravida vän Rebecca. Hennes sambo var ute med sina polare och hon tyckte väl inte att det skulle bli så kul att gå ut eftersom hon inte kan dricka. Så jag vandrade hem till hene med min nya pokerväsk Så vi satt och spelade poker fram tills tre på natten, och det var sååå jädrans kul! Vi skrattade jättemycket och pratade om allt från hennes bebis i magen till jobb och körkort och ja allt möjligt.



Jag fick ringa till polisen igårnatt också, precis innan jag gick in hemma hos mig. För tidigar epå kvällen, kanske vid halv elva tiden när ja och Rebecca stod ute på hennes balkong så kom det fram ett par och frågade om vi hade sett en svart hund springa förbi där, men det hade vi inte. Sen efter att jag ahde gått då vid tre så ringde Rebecca upp mig och sa att hunden sprang nedanför hennes balkong på gräsmattan där. Så jag ringde till polisen och berättade det ifall nån av ägarna skulle ringa in till dom. Jag hoppas verkligen att dom hittar hunden. Då vid tre hade dom varit av med hunden i mer än fyra timmar. Usch..

Nej nu ska jag vika tvätt!
Puss & Kram

Kom inte på någon rubrik

Nu håller vi på att tvätta för fullt här hemma! Allt ska bli rent idag!
Jag sov till tolv idag och det var sååå skönt att få sova ut ordentligt. Jätteskönt.
Och detta ska bli en skön slapp fredag bara. Jag ska bara dega framför teven hela dagen.

Har ett paket att hämta ut hos posten dock så jag måste pallra röven dit idag, men förutom det ska jag inte gör ett piss.

Men nästa vecka drar allt igång ign. Skola fem dagar och så måste jag upp till polisen och fixa nytt pass till min Spanienresa ju. Hade totalt glömt bort att mitt pass gick ut i maj förra året. Men det är bara bra tat jag ska fixa ett nytt för jag såg förjävlig ut på det gamla. Fjorton var jag när jag gjorde det så det kan ju förklara hela saken. Som tur är så tar det bara fem arbetsdagar att få ett pass så jag hinner få det innan jag ska åka.

Och gud vad jag längtar! Nu är det två veckor och en dag kvar tills jag sticker! Det hemska med det är att det är den fjortonde jag åker, på alla hjärtans dag, usch.. Men jag och Kim fårmysa dagen innan, som då oturligt nog blir fredagen den trettonde, hm..

Jag är lite nervös inför flygresan. Eller inte flygresan i sig utan mer över att jag inte ska hitta på Kastrup och gå vilse. Det vore jättehemskt! jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Men flygresan ska nog bli bra. Jag ska ta med min lilla datan så jag kan sitta och titta på film under resan. Det tråkiga är att datan bara har tvåtimmars batteri så mp#spelren ska också få följa med. Plus några skvaller tidningar =) Det tar ca 4 timmar att flyga till Alicante så det är ju inte jääääättelång tid precis. Så två timmar data och resten musik och tidningar ska jag nog klara mig på!

Det bästa med att jag ska ha med mig datan är att jag hela tiden under min resa kan lägga över bilder som jag tar med digital kamran på den. Så jag behöver inte oroa mig för att minneskortet sa bli fullt, utan det är bara att fota så mycket jag orkar och kan! Och när kortet är fullt, lägger jag över allt på datan sen är det bara att fortsätta!

Det ska bli så kul att åka ner dit igen, det kan jag lova! Jag längtar så jag kan dö!
Nej nu ska jag gå ner i tvättstugan sen ska jag hämta ut mitt paket!
Puss & Kram

Hejsan hoppsan

Jag sitter här hemma framför teven och smuttar på en cola, gott! Är så otroligt trött idag! Men det är väl bara för att jag inte är riktigt van vid att gå upp tidigt på morgonen och vara igång hela dagen. Men jag vänjer mig nog snart.
Idag har jag haft projekt och historia. På projekt pratade vi idag om vad för slags projekt (dah..) vi ska göra. Jag ska nog skriva en novell. Tror jag.. Men det är mycket jobb utöver det. Vi måste skriva loggbok och sånt också. Och på historian hände väl inget nnämnvärt. Men det hände faktiskt en annan bra sak idag! ag köpte min samhällsbok! Wihoo! Haha! Det är ju såhär att jag letat överallt efter just det exemplaret jag behöver och innan idag hittade jag en tjej på skolan som sålde sin ör bara 150 kr! Skitbra!

Ikväll ska jag och Kim käka kinamat, biff med bambu =) Sen ska vi titta på Pianisten också. Som för övrigt är den bästa filmen jag någonsin har sett! Så jag handlade hem cola och choklad till mig. Och tre Miller (öl) till Kim =) Jaaa, jag köpte en skvaller tidning också och ProViva jordgubb =) Gott och bra för magen!

Förresten! Jag fick hem en biocheck idag också! Gytt! =)
Puss & Kram



Puuuhh..

Nu är jag hemma för andra gången mitt på dagen mellan lektionerna. Jag började med Matte A i förmiddags, och det gick jättebra, sen hade jag Samhällskunskap nu på eftermiddagen och ska ha Spanska nu snart från 18.00 till 21.00, usch.. Det blir jobbigt att sitta i skolan så länge.. Och på kvällen också. Jag kommer inte vara hemma förrän vid halv tio, kvart i tio typ. BLÄ!
Nej nus ka jag ta av min mjukisbyxorna igen och sticka till skolan!
Puss & Kram


Vad hittar vi i min handväska idag?





Vi hittar:
En liten flaska vatten. Ett äpple. En banan. Ett paket med tuggumi. En nyckelknippa. En mobil. Ett värmehjärta. En mp3spelare + hörlurar. Några pennor. Lite tamponger (utifall att). En hårborste. En liten tub med lotion. Och en parfym.

Ifall det intresserar, haha!

Mina nya inköp

Till skolan handlade jag lite pennor, block och en miniräknare.
Plus en musmatta till datan =)




Och så köpte jag en söt tubklänning med fickor och ballongeffekt på Linxed.
Och den blev min för bara
99 kr.


Lotta min älskade Lotta

Igår lånade mamma ut sin telefon till mig så jag kunde ringaman håller  Lotta och snacka en stund. Och som vanligt när man pratar med henne så skrattar man så mycket att tårarna börjar spruta! Lotta är den underbaraste människa jag någonsin har träffat. Det finns ingen som henne. I Lottas närhet skrattar man så på att dö. Man kan med andra ord inte ha tråkigt när man är med henne. Hon är en fantastisk människa.

Iallafall, vi pratade igår då ju. Vilket var vääääl behövligt då jag inte pratat med Lotta sen i början av oktober. Och jag har inte träffat henne sen i augusti. Så vi planerade lite att jag skulle åka ner till henne i Spanien nu inom snarast. Så jag kollade upp mitt schema och sådant igårkväll. Och jag har typ "sportlov" nu i februari. Vi är iallafall lediga från den sextonde till den tjugonde. Måndag till fredag då alltså. Sen har vi ju helg både innan och efter det. Plus att fredagen innan den första helgen har jag inga lektioner. Så med andra ord ärjag fri att resa från och med fredagen den trettonde (!) till och med söndagen den 22. Så jag ska ner på resebyrån imorgon och kolla upp vad flygbiljetterna kostar.

Mitt hjärta slår högt av förväntan nu och jag är nästan redan nervös inför tat resa ner där. Jag minns förra resan som om det vore igår. Och nu i februari var det verkligen ett år sedan, helt sjukt vad tiden går fort! Att få träffa min Lotta igen kommer bara gör mig gott! Jag kan redan se framför mig hur hon väntar på mig på flygplatsen i Alicante med benen i kors! (Lotta är alltid kissnödig)

Lunch




godnatt världen

Jag sitter och myser med Zoe nu framför teven och tittar på Navy-CIS.
Ska gå och lägga mig efter det. Jag ska ju upp imorgon (kryss i taket)
Första morgonen på evigheter som jag måste ställa klockan för att jag har någonting viktigt att göra. Har ju inte haft allt för mycket för mig nu under hösten så jag har ju varit en latmask och sovit bort de flesta timmarna under dygnen.
Men det ska faktiskt bli skönt att börja göra någonting nu. Ska försöka att plugga så mycket jag kan nu under våren. Men det blir nog plugg under hösten också. Och efter det ska jag söka in på en journalistutbildning i Skurup. Hoppas allt går vägen nu bara!
Nej, dags att hänga med i programmet nu!
Puss & Kram

Kvällsmys

Nu är jag mätt och belåten, maten blev riktigt riktigt god!
Jag känner mig så duktig =)
Har även diskat undan all disk (igen så nu är köket snyggt och rent! Så med andra ord, nej, varken jag eller Kim har blivit bättre på att diska direkt efter att vi använt något. Och imorgon hade jag tänkt städa undan här hemma (igen). Så nej, vi var inte blivit bättre på att plocka undan efter oss heller. Fast såååå hemskt ser det inte ut här hemma faktiskt. Måste bara dammsugas, plockas undan lite och så måste golven torkas av.


Nu ska jag fylla på mitt glas med mer pepsi max och äta upp min påse med lättsaltade favoriter, alltså det jag mumsade på innan idag..
Det är "little black book" på trean nu, älskar den filmen. Den är så mysig på nåt mystiskt vis.
Puss & Kram



Svartvita




pssst

Jag gick upp till Jysk innan idag också och handlade nya sängkläder.
Nice huh..?


Snask & skvaller

SKYLDIG!
Jag har käkat snask innan maten, hehe..

Kim är på g hem nu, så jag ska börja med maten så fort han kommer hem. Det blir currykyckling med ris, smaskens!
Men tills han kommer ska jag läsa lite i min nya skvaller tidning!


 

Black n White




Yaaaay

Idag kom min tidning från vecko revyn hem i brevlådan. Vann den i december eller nåt. Hade helt gömt bort att jag vann massa saker i december som ska komma nu i slutet av januari, wohoo..!
Så jag avnjöt min frukost tillsammans med lite småläsande i tidningen.
Tyvärr är de inte lika bra som den var när man läste den när man var typ fjorton, eller så har jag blivit för gammal för just denna tidningen. Hm..


 

Militantkeps =)

Jag rotade rundor i Kims saker innan ikväll. Alltså bland hans saker som han inte packat upp än sen han flyttade hit. Och jaa han var med så jag "snokade" inte.. Jag hittade massor av kul! Gamla betygsdokument, gamla klassfoton, skolkataloger, gamla kärleksbrev (!), låttexter, körkortsböcker osv.
Hittade även en ursnygg *host* keps som Kim hade i lumpen, haha!

Medans jag rotade rundor lagade Kim mat till oss. Ris, snitzel (eller hur det nu stavas), grön sparris och sås. Det blev jättegott!
Han är så duktig min lilla älskling, haha!
Tror jag ska slänga mig i duschen nu sen kallar sängen!
Puss & Kram


Maaaat!

Störmoment

Dagens hat: Tres nya reklam, hatar den!
Men sen å andra sidan så stör jag mig på rätt många reklamer.


♦ Vanish
♦ Familjen Dafgård's färdigrätter
♦ Clerasil
♥ Och alla munsårsreklamer

Nu så!

YES! Jag har ÄNTLIGEN fått tag på komvux (eller forum Ystad, som det nu heter).
Så på fredag är det möte. Och eftersom jag redan har skickat efter papperna ifrån CSN så kommer allt att rulla på fort nu. Ska ner på min gamla skola imorgon och kolla om dom kan skriva ut ett betygskort till mig. Men Ingela (hon jag ska ha möte med) sa att det inte behövdes så länge jag vet vilka kurser jag ska läsa. Men att det kan ju vara bra att veta vilka betyg jag har.
Jag kommer liksom inte riktigt ihåg det, hehe..

Fick även brev från min gamla/nuvarande hyresvärd idag också. Äntligen har jag fått mina sista två inbetalningskort. Så nu kan jag betala de sista två månadshyrorna, sen är jag fri från min gamla lägenhet!
Jaa okej, jag måste visserligen packa ner mina saker och flytta ut allt och städa och så, men efter det är jag fri från den, tss..!

Nu ska jag diska och plocka undan lite här hemma så det är snyggt och rent i köket när jag ska laga middag!
Puss & Kram


Mjaaaauu & mys

Världens sötaste kisemise! Zoe =)




Nu ska vi sätta igång den första filmen och jag ska snaska på m&ms och tuttifrutti och svälja ner alltsammans med pepsi max!

Nyttigt & Onyttigt

Nyttigt: Jag och Kim tog oss en timmes prommenad tidigare ikväll. Vi gick ner i hamnen och en runda i stan sen tillbaka hem igen. Skönt med frisk luft faktiskt. Och nyttigt att röra på sig! Jag har sagt nog tusen gånger till Kim att jag vill att vi ska börja gå prommenader tillsammans. Både för att det är hälsosamt att komma ut i friska luften och röra på sig och för att vi ska få lite egentid med varandra utan teven eller nån av datorerna som stör oss. Tycker att det är nyttigt för vårt förhållande att få spendera lite tid tillsammans utan att vi blir störda av någonting. Egentligen borde vi ha lämnat mobilerna hemma också (inte för att någon varken ringde eller smsa nån av oss under prommenaden, men så att ingen gör det så vi blir störda).

Onyttigt: Mitt i vår prommenad blev vi sjukt sugna på falafel båda två, så vi letade upp en kebabvagn (där dom då säljer falafel också) och köpte vars en falafel som vi klämde i oss stående. Sen vandrade vi rundor lite till tills vi bestämde oss för att hyra film. Så vi hyrde två filmer "The mist" och "Life or something like it". Och så köpte vi massor av gotter och läsk. Vi ikväll ska vi se dessa två filmer, dricka fanta och kränga ostbågar, choklad, smågodis, tuttifrutti och m&m =) Ohyggligt gott men fruktansvärt onyttigt!

 
   

Nik & jay (igen)



Nik & Jay

Den danska duon Nik & Jay har tagit mig med storm!
Första gången jag hörde dom var i somras och det var deras låt "I love ya", och jag föll direkt! Låten var på repeat och jag lyssnade på den varje dag i två månader i sträck. Sen upptäckte jag en annan låt, "Et sidste kys". Och den låten är så mysig och fin. Sen efter det letade jag upp fler av deras låtar. Låtar jag nu lyssnar på är "I love ya", "Et sidste kys", "Elsker hende mere", "En dag tillbage", "Boing!" och "Når et lys slukkes". Jaaa, jag är fast!


    



 

   


2000-talet

1. Du går på fest och sätter dig ner för att ta bilder Facebook/MSN/Blogg.




2. Du har inte spelat kort med riktiga kort på flera år.




3. Abledningen till att du inte håller kontakten med dina vänner är för att de inte har Facebook.




4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än trycker på knappen på teven.




6: Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.




7. Du läser dethär och nickar och fnissar.




8. Du tänker på hur korkad du är som läser dethär.




9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.




10. Du scrollade upp och kollade om nummer fem fanns.




11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

Frukostmys

Zoe kom klättrandes upp i min famn när jag skulle käka frukost.
Hon är så söt! Så hon låg sött i famnen på mig hela tiden.
Har jag nämnt att jag älskar henne? Min fina Zoe! ♥
Till frukost åt jag två rostade mackor med gurka på,
en skål med min nya choklad yoggi, en kopp kaffe
och ett stort glas oboy, gottigott! =)
Yoggin var iallafall riiiiktigt god! Där var bitar av choklad
i den så det förstörde inte vaniljsmaken alls =)




Godmorgon!

Lite sent att säga det kanske men vafan.. Jag gick inte upp förräns vid ett. Jag var sååå trött! Vi la oss inte förrän fyra imorse och jag har vaknat om v art annat hela tiden inatt. Så mycket sömn har det inte blivit. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna efter jag stigit upp så jag slängde mig i duschen och duschade riiiktigt kallt för att vakna. Och visst gjorde jag det! Nu har jag fastnat framför nån film på Canal+ first. Men jag funderar på om jag ska rosta några mackor och göra ett glas te eller kanske ett glas oboy.. Mmmm..!
Puss & Kram

Godnatt världen!

Nu ska jag sova, nattinatt!
Puss & Kram!

Toooooday

Jag och Kim har varit och handlat idag också. Vi har varit på ÖB, Rusta och ICA Kvamtum =) Vi är så duktiga!

Jag hittade även detta idag också. En spiralbok, ett kollegirblock, en mapp och så en "shopping"lista. Den sistnämnda hade en magnetremsa på baksidan så jag satte upp den på kylen så vi kan skriva ner det vi behöver handla hem efterhand som det tar slut. Så slipper man sitta och fundera ut innan man ska handla vad man ska skriva på inköpslistan. Utan när man märker att något tar slut så skriver man upp det direkt. Eller om man märker att man behöver någonting som man inte har hemma så skriver man upp det så man får hem det efter nästa gång man varit och handlat.

     

Jag inhandlade även mitt favorit schampo och balsam och lyxigt kroppstvål med skimmer.
Och en ny spray deo från Ldb. (lotionen på bilden är gammal)
Och Zoe fick tonfisk&krabba på burk och en kattsandsspade.

   

Vi köpte även chips och pepsi max (såklart).
Och så köpte jag en yougurt med smak av CHOKLAD!!

 

Och sen jag kom hem har jag avnjutit middag,
som bestod av oxpytt, gurka och ett stort glas mjölk.
Efter det tuggade jag i mig två daimbiskvier och ett stort glas pepsi max.

   

Puss & Kram!!

Fredagens fix och outfit

I fredes hade jag på mig detta:
Svart knälång klänning: Engelbrektsboden
Svarta bommulsstrumpbyxor: Åhléns
Svarta låga klackskor: Sko Pnkten
Halsband: Guldfynd

   

   

Jag är ett sånt freak som plågar mitt hår extremt mycket när jag ska fixa det. Först fönar jag det torrt så det blir luftigt, sen plattar jag det eftersom mitt naturliga hår är så krusigt och jobbigt att ha och göra med. Sen lockar jag det lätt för att få lite fluff och volym. Och sist men inte minst gör jag små hollywoodlockar i topparna. Heh, stackars mitt slitna hår! Och oftast använder jag också dessa tre produkter (se bild ovan) för att få det till att se extra bra ut. Mouse, spray och sist mjukgörande glansspray. Som sagt, stackars mitt slitna hår..

TyraMyra & skridskoåkning

Är inte min söta lilla systerdotter Tyra bara så underbart söt?
Hon lyser verkligen upp ens tillvaro!


     


Mikaela, Linda, Evelina & Jag. Fyra systrar!

     

Och mina fina skridskor, hehe.. Väldigt gamla men funkar
bra för mig för tillfället. Ska köpa nya.



I lördags plockade Linda upp mig och Evelina vid tre sen körde vi till Skivarp och hämtade mina småsyskon och mamma och tillsammans gjorde vi varm choklad, kaffe och mackor. Sen körde vi till Trelleborg till ishallen och åkte skridskor. Och det var sååå kul! Jag var självklart jättefeg då det var fem år sedan jag åkte sist. Men efter ett tag så kom allt tillbaka till en och det var riktigt roligt att åka. Sen efter det körde vi till Mc Donald's och krängde burgare, mmm..!


Längesen

Oj vad jag har varit dålig på att blogga nu de senaste dagarna. Vet inte om det bara har varit så att att jag varit för upptagen eller att jag varit för trött för att blogga och inte funnit inspiration. Jag har gjort massor av kul nu i helgen iallafall.

I fredes var jag och Kim hemma hos Evelina och Josef. Det var jag, Kim, Evelina och Josef, Anette och Christian, Emy & Richard, Henke, Andy, Isak och Jonas. Och det var jättetrevligt! Alla var på bra humör och vi skrattade mycket. Tyvärr kunde jag inte ta några bilder. Vid halv elva stack vi allihopa ner till Kings Head och jag drack en stor stark och det var sååå gott för det var sååå längesen jag drack öl. Jag och Kim stack hem vid tolv-tiden för vi båda två var jättetrötta och Kim skulle jobba dagen efter. Men trots att vi stack hem så tidigt så hade vi ändå jättetrevligt hela kvällen!
Tack Evelina & Josef!

Hm... Fel!

Märkte att mina inlägg har bytt plats i bloggen.. Godmorgoninlägget ska ju självklart ligga före Mimicinlägget..
Puss & Kram

Godmorgon världen!

Nu är jag vaken! Och vrålhungrig!
Så jag ska äta, sn skriver jag mer!
Puss & Kram

 

 

M I M I C

Såja, nu har jag käkat!
Idag händer inte mycket alls. Jag ska städa lägenheten och diska hade jag tänkt. Prövade ringa komux idag igen men inget svar nu heller. Morr! Lite irriterande eftersom jag vill ha ett möte så fort som möjligt. Och nu är det helg så det är ingen idé att ringa då. Så jag får väl ringa igen på måndag. Och då var det en vecka sedan kurserna började. Men det är bara att plugga ikapp så mycket jag kan. Måste ligga i nu för jag kan inte slacka efter mer nu. Måste verkligen ta tag i detta så jag får någonting gjort med migsjälv och mitt liv. Orkar inte att bara sitta hemma nu längre heller. Det är sååååå tråkigt!

Skrev under adressändringspapperna innan idag också. Så dom måste jag springa ner med till posten för annars flyttas inte adressen och det är ju inte bra alls. Så städa och springa ner till posten är alltså det enda jag ska göra idag. Men ikväll ska jag faktiskt inte sitta hemma och uggla. Jag och Kim ska hem till Evelina vid halv nio och sen ska vi dra ut. Det blir jag, Kim, Evelina, Josef, Andy, Anette, Emy + dejt, Isak och Henke. Skitkul ska det bli! Så jag ska faktiskt hinna duscha idag också. Nu känner jag mig nästan stressad, haha! Tur att jag redan har hunnit måla naglarna iallafall! Så slipper jag oroa mig över det! :)

Igårkväll mös jag och Kim framför en film. Denna gånger såg vi Mmic och den var verkligen jätteläbbig (tyckte jag iallafall) hehe.. Nej, men den var äcklig måste jag säga. Jag höll för ögonen ett par gånger och skrek "Neeeeeej!" några gånger med. Den borde ni verkligen se. Jaa, om ni är lika tokiga i skräckfilmer som jag och Kim är. Och jag kan ju tipsa om att dom har rea på Ginza. Filmerna kostar allt mellan 10 kr till 99 kr. Vi hittade till och med fyra filmer för 10 kr. Skitbra!

Nu ska jag diska!
Puss & Kram

Min lilla löjliga dag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Hängde med Sofoe på hennes jobb och hjälpte henne att vika handdukar och badlakan. Och där slutade allt intressant jag gjort idag, hehe..

Har precis ätit, nudlar, wok och kyckling, riiiiktigt gott!
Så nu ska jag fortsätta att titta på Simpsons och så ska jag dricka Ramlösa (älska), äta TuttiFrutti ringar och läsa mitt nya nummer av Veckans NU!
Puss & Kram!

   


Dagens


   

Kissie är najs! =)

För er som har missat (hur man nu har lyckats med det) Kissies blogg så checka in den genom att klicka här !!
Kissie skriver otroligt fyndigt, roligt och framför allt ärligt!
Har följt hennes blogg länge nu och det tycker jag även att just Du ska göra!

WWW.KISSIES.SE

Godmorgon godmorgon!

Idag vaknade jag faktiskt vid tolv. Trotts att jag gick och la mig vid tre tiden och fortfarande var vaken när tidningsbäraren kom vid kvart över fyra imorse. Skönt att jag inte sovit bort hela dagen. Igårkväll tittade jag och Kim på Creep, en annan av filmerna vi beställde från Ginza. Och den filmen var verkligen jätteäcklig. Jag hoppade till och skrek ett par gånger, och höll för ögonen hela hela tiden kändes det som. Creep var en sån film man dras med in i, som när man skriker "spring! spring!" till dumma blondiner i b-skräckfilmer.. Typ. Men iallafall så var filmen jättebra och jag ger det högst betyg på skrämselskalan!

Nu ska jag snart göra mig iordning, käka lite frukost och sen ska jag ner på stan. Ska nog ta och ringa komvux först förresten. Men väl nere på stan ska jag gå in på Kims jobb och pussa lite honom sen ska jag till Sofie för att hålla henne lite sällskap när hon jobbar. Ikväll ska jag kanska passa Tyra medans Linda tränar. Ska bli mysigt. Tänka att vi kunde laga mat tillsammans och titta lite på teve. Kanske hinner vi med en runda ner till ankorna om det inte har blivit för mörkt ute då vill säga.

Nu ska jag fixa frukost!
Puss & Kram!

 

Lite försenat

Jag trodde faktiskt att jag bara skulle sitta framför teven hela kvällen. Men jag tog faktiskt mig i kragen och började diska undan all disk. Hela köket svämmade över och det fanns inget rent kvar att använda. Jaa, jag och Kim är inte speciellt bra på att diska nån av oss. Vi har sagt till varandra säkerligen tjugotusen gånger att vi ska börja diska efter maten, efter varje gång vi ätit då alltså. Så vi slipper dethär berget med disk. Men ingen av oss föjler det. Vi är lite lata av oss kan man väl säga. Men iallafall så tog jag tag i saken och diska undan precis ALLT innan vi började laga mat. Roligare att laga mat i ett rent och städat kök också faktiskt. Det blev stekt sött ordentligt kryddat med bbq-krydda, stekt svamp, pommes och sås. Riktigt gott blev det! Jag är rätt bra på att laga mat faktiskt (om jag får säga det själv) hehe..

Tog en dusch innan också och kammade ut allt limm jag hade kvar i håret efter att jag tagit ut löshåret. Guuuuud vad mycket hår jag tappade! Hade hela händerna fulla. Jättedeprimerande faktiskt. Men det var nödvändigt. Nu börjar jag fundera på att klippa en snygg kort frisyr så att mitt hår kan få en chans att växa ut ordentligt. Såhär slitet som det är nu har det aldrig varit och det har blivit jättetunt efter alla färgningar och hårförlängningar. Dags att sluta med det nu kanske och låta håret vila en stund. Frågan är bara, kommer jag se bra ut i en kort frisyr tro? Hm, får fundera på det ett tag..

Funderar på om jag ska ta och städa upp ordentligt här hemma imorgon och ta lite bilder på lägenheten. Här behövs snyggas till lite grann så det blir två flugor i en smäll då ju!

Just nu sitter jag framför teven och tittar på Navy CIS, äääälskar den serien, och avnjuter ett stort glas med iskall pepsi max. Ska även ta igen lite läsningen i en av mina favorit tidningar, skvallertidning då alltså, haha!
Puss & Kram

       

ps.

Igårkväll när jag kom hem tog jag ut allt mitt löshår också. Så om jag orkar idag ska jag kamma ut allt limm och lägga i lite slinor. Kanks eklippa till det lite. Får se, får se...

PUSS

Nu orkar jag skriva

Hejsan, hejsan!
Jag kan nog inte beskriva i ord hur trött och utmattad jag är idag. Jag vaknade vid kvart över två idag och kände att jag ändå hade behövt några timmars sömn till. Så jag gjorde mig frukost sen slappnade jag av framför en film. Och anledningen till att jag är så utmattad? Aq-va-kul igår, såklart! Det var så sjukt roligt ska jag säga er! Jag har nog aldrig badat så mycket i hela mitt liv i ett streck. Jag kände mig som ett litet  barn igen faktiskt..

Självklart började allt med att vi körde vilse i Malmö. Jättedrygt. Och Tyra som satt där bak, fullt påklädd blev självklart åksjuk och kräktes rakt ut i bilen och vi fick köra rundor med kräket i bilden i en tio minuter innan vi hittade nånstans att stanna och torka upp allting. Gissa vem som blev utvald att göra det jobbet? Jo, jag! Så det var bara till att börja torka av kräk från Tyra, från kläder, från säten, från bälten, från bilbarnstolen.. Ja, you get the picture. Men när vi äntligen var färdiga, och hade hittat rätt så blev vi alla små barn. Jag och Evelina (min syster som är 22) vi sprang rätt ner i vattnet och slängde oss i, sen rusade vi mot vattenrutshbanan (stavas det så?) och åkte flera gånger i rad och skrek av skratt!"


För er som inte vet vad aq-va-kul är, eller för er som aldrig varit där så är det ett äventyrsbad i Malmö. Där finns i princip allt! Varma bubbelpoler, grottor med vattenfall utanför, fejkströmmar, fejkvågot, vattensprutor, man kan simma ut också (men tyvärr var det avstängt pga ombyggnad när vi var där).. Ja, det finns allt där och stället är jättestort! Vi var där i flera timmar och när vi skulle hem så var alla ungar plus vi vuxna helt utmattade och orkade knappt röra på oss. Vi stannade på Mc Donald's påväg hem också och åt jäääääättemycket!

Sen när jag äntligen var hemma, framåt elva igårkväll, så tog jag mig en stor kopp te och så tittade jag och Kim på två skräckfilmer, Boogeyman och Dangerous water. Två av alla filmer som vi hade beställt från Ginza för ett tag sen. Vi hamnade inte i säng förrän vid tre inatt och låg och pratade och fjöntade oss med katten ända fram till fyra innan vi bestämde oss för att sova.

Så ja, idag har jag inte gjort ett enda skit faktiskt! Och det har varit sååå skönt! Och nu ska jag fortsätta att slapppa framför teven!
Puss & Kram!

Frukost och film


 

 



Hejsan, hejsan!

Vaknade för typ en halvtimme sen. Har sovit sååå gott! Så nu ska jag slänga mig i duschen, blåsa håret och sen käka lite frukost innan jag sticker iväg. Aq-va-kul idag ju! Haha!

Igårkväll gick jag hem till Elin och kom inte därifrån förrän vid halv tre inatt. Vi två har alltid så mycket att prata om. Vi kan prata i flera timmar. Och vi kom fram till det igår att vi aldrig gör någonting speciellt eller bestämmer att vi ska göra något speciellt. Utan vi träffas och så sitter vi bara ner och pratar och pratar och pratar..
Men det där det som är det härliga med Elin. Hon pratar minst lika mycket som jag. Så det känns aldrig som att jag pratar för mycket, inte med Elin inte!

Nej, duschen kallar!
Puss & Kram!


Resa

Jag och Kim har ju planerat på att åka utomlands i sommar. Jag är sugen på att åka till alla möjliga ställen. Cypern, Tunisien, Bulgarien.. Ja, överallt! Men Kim vill bara åka till Alanya i Turkiet. Så det blir väl dit antar jag, hehe.. Vi var nere på resebyrån innan idag också och hämtade två kataloger. Apollos och Fritidsresors. Kim vill åka med Apollo och jag vill åka med Fritidsresor. Får se vem som vinner i slutändan.. Hoppas på att det blir jag! Haha!

Nu ska jag titta på två och halv män, så jäkla bra!
Puss & Kram!



Barnasinnet finns kvar!

Japp, det stämmer! Klockan två imorgon åker vi till aq-va-kul och det pirrar redan i magen på mig! (jag är löjlig, jag vet) Nu ska hela familjen också med. Så det blir jag, mina två småsyskon, mina två äldre systrar, mamma och så självklart lilla söta Tyra. Har ju inte träffat henne sen hon var här och blev sjuk så jag ska pussa och krama henne massor!

Den hemska sanningen är att jag faktiskt tycker att det ska bli riktigt kul att åka till aq-va-kul, fastän jag faktiskt är tjugo år. Det var riktigt länge sen jag var där, Senast var jag nog fjorton år skulle jag tro. Så ja, jag längtar. Har varit och hämtat min bikini innan idag också så nu har jag något att bada i, kan ju behövas. Fast jag ska hoppa in i duschen lite senare och raka benen (haha), bara för att jag är tjej och lite fåfäng. Vill ju ändå inte att alla ska se mina håriga ben. Jag var till och med så pass fåfäng att jag började fundera på om jag skulle gå och sola för att inte vara så himla blek. För jag ska ju faktiskt visa upp mig i bikini för rätt många människor. Men jag avfärdade snabbt dom korkade tankarna. För dom var ju rätt så löjliga.. Men raka benen ska jag iallafall!

Kameran följer med imorgon så jag ska försöka att inte glömma bort att fota så mycket det bara går utan att blöta ner den!
Puss & Kram

Godmorgon!

Eller ja, vad man nu säger.. Inte för att jag precis vaknade, jag har ju ändå varit vaken i mer än en timme iallafall. Men ändå!

Idag ska jag gå ner i min gamla lägenhet (som jag fortfarande har kvar då uppsägningsmånaderna inte tagit slut än) och hämta min bikini eftersom jag ju ska till aq-va-kul imorgon med familjen. Sen måste vi handla kattmat idag, den tog slut igårkväll och inte vill jag att min lilla kisse ska vara utan mat ens en sekund. Nej, nej, nej! Vi måste även handla hem lite bröd, grönsaker och sånt där..

Annars idag händer väl inte så jättemycket. Jag ska ringa till studievägledaren på komvux och boka in ett möte, men det är nog det enda vettiga som händer under dagen. Känns rätt sjukt att jag ska börja plugga igen faktiskt. Var ju typ ett år sen jag slutade plugga nu ju. Sen jag tog studenten så har jag ju mest varit ledig men även jobbat också. Jag jobbade några månader som barnflicka åt två småtjejer, en på ett och ett halv år och en på åtta månader. Jättesöta småtjejer! Sen jobbade jag ett par helgen på en pizzeria men slutade för att han ville betala mig typ femton kronor i timmen. Och det tycker jag faktiskt är liiiiiite för underbetalt!

Jag måste även börja fundera på om jag ska ta studielån eller inte. Svårt detdär. Just nu har jag ca 2300 kr i månaden, så ja, vi lever mest på Kims lön. Och bidragsdelen man får från CSN är 2300 kr så tar jag bara den så har jag 4600 kr i månaden. Men det är inte speciellt mycket när man har hyra och räkningar och kurslitteraturen är inte den billigaste heller. Snarare svindyr. Sen vill man alltid kunna unna sig lite. Om jags ka plugga i ett år så är det ju ganska tråkigt att inte kunna göra något roligt alls på ett år bara för att man pluggar och är fattig student. Så jaaa, jag kommer antagligen att ta studielån. Det verkar luta åt det hållet iallafall.

Nej nu ska jag ringa Komvux!
Hoppas allt är bra med er!
Puss & Kram!

Rött eller rött?

Nu ska jag smörja in hela mig i aloe vera lotion, det behövs! Min hud är så torr och fnasig den nästan skriker om att bli     insmord! Jag funderar också på att måla naglarna. Men vilken av dessa röda färger jag ska använda har jag ingen aning om än. Hm, får fundera på det ett tag.

Nu sitter jag bara framför teven och har sjukt jävla tråkigt. Kim är hemma hos Jonas och har varit det nu i ett par timmar. Och jag är så sjukt hungrig så jag vet inte var jag ska ta vägen! Kanske ska göra mig några varma mackor. det hade faktiskt varit riktigt gott. Annars händer väl absolut inget speciellt. Det är ju söndag så det finns inte så mycket att göra.
Funderar lite på om jags ka titta på Svampbob fyrkant! Det är ju också en sjukt bra tecknad serie. Hm, får fundera på det med lite. Men nu ska jag kela med Zoe. Hon hoppade precis upp i mitt knä och ligger här och spinner så jag känner mig illa tvungen.
Puss & Kram!




Konsten att skaffa fler läsare

Jag satte mig precis ner med alla mina gamla skvallertidningar och sorterade dom. Och visst fick jag mig ett gott skratt också!
Vissa rubriker på framsidorna av tidningarna är bara så roliga! (ännu roligare om man läser själva artikeln också)
Det får en bara till att förstå hur mycket folk kan överdriva för att få fler läsare. Och visst går folk på det. Även jag ibland! Men jag köper nog tidningarna ändå bara för att kolla lite outfits, få inspiration och för att kändiskryssen är så roliga att lösa. (jag är FAKTISKT bra på det).
Men jag tror ändå att många tror blint på rubrikerna ibland. Men kan man klandra dom som gör?
Notera: Jag läser bara amerikanst skvaller!

Här är några knasiga rubriker från tidningarna:
1. Brad återförenad med Jennifer!
2. David tycker att Victoria är avtändande!
3. Jennifer Aniston till attack mot Sarah Jessica Parker!
4. David Beckham lämnar Victoria!
5. Pamela och Paris i vilt sexbråk!

Visst förstår man varför folk går på det? Tänk er själva att se en sådan rubrik på en tidning och ingenting annat. Då förstår man ju självklart inte att det bara är överdrivet

Förklaringarna till rubrikerna:

1. Brad PLANERADE att träffa Jennifer i Toronto men det blev aldrig av. Tidningen hade också varit så smarta att dom tagit en bild på Brad och en bild på Jennifer och klippt ihop dom två så det såg ut som dom stod tätt intill varandra.

2. Icke! Victoria gjorde en intervju där hon berättade att hon sover med fuktgivande handskar på sig och att David inte tycker att DOM (handskarna) är speciellt upphetsande. Alltså ingenting om Victoria.

3. Nej, nej, nej! Jennifer sa i en intervju att hon aldrig riktigt gillade Sex and the city. That's it!

4. Inte det heller. Denna artikeln handlade om att David skulle flytta till Italien för att spela fotboll. Behöver jag säga mer?

5. Visst låter det dramatiskt? Verkligen var inte lika dramatisk iallafall. Pamela och Paris råkade tydligen hångla med samma person på en klubb för ett par veckor sedan och därmed knåpar tidningen ihop denna fina rubrik.


Äntligen!

Nu mår jag mycket mycket mycket bättre än jag gjort på flera dagar! Jag har inte känt för att göra något alls den senaste tiden. Har ju varit sjuk så det tar väl sin lilla tid innan man återgår till det normala.Och det har faktiskt varit riiiiktigt skönt att inte göra något alls nu under helgen. Eller, hehe, visst har jag varit upptagen med massor här hemma, men inget viktigt. Jag har ägnat mig åt att titta på Simpsons-avsnitt i mängder Hehe, och det är ju alltid roande! Kim har liksom alla boxar från säsong ett till säsong tio! Och då snackar vi räääätt så många vasnitt att underhålla sig med.
Min lillasyster ringde mig innan idag och frågade om jag ville följa med till aq-va-kul på tisdag, och visst vill jag det! "Gammal" som jag än må vara men aq-va-kul är ju skitkul! Och att åka dit med mina småsyskon gör ju det bara ännu ännu roligare eftersom dom bara är elva och tolv år så har dom lite mer energi än vad jag har så man blir liksom smittad av dom. Sen ska ju lilla söta Tyra också med. Och hur kul är det inte att leka med en liten tvååring? Fast jag lär nog inte flänga rundor lika mycket som barnen. Jag tror nog att jag kommer slappa lite i dom varma bubbelpolerna med mamma! :):) Mmm, mysigt!

Mitt lilla barn

Vissa skriver om sina hundar, andra skriver om sina barn. Jag. Jag skriver om min katt.

Min katt är som min bebis. Ända sedan vi fick henne har jag behandlat henne som en liten bebis. Min bebis. Jag bär på henne hela tiden. Kelar med henne, pussar och kramar henne. Och jag fotar henne som en galning. Precis som andra gör med sina hundar eller sina barn.
Men saken är den, att jag verkligen äääälskar min lilla Zoe. Och ja, hon är mitt lilla barn. Och jag tänker ta hand om henne som om hon vore en liten bebis tills jag får en RIKTIG bebis. And that's it!


Min lilla sötnos leker i byrålådan, ain't she just 2 cute?! :)



 



 



Puss & Kram ♥

Godmorgon/dag!

Hejsan allihopa! Nu mår jag mycket mycket bättre än igår kan jag lova! Så mycket som jag har sovit nu de senaste dygnet har jag nog aldrig förr sovit. Igår sov jag ju till typ halv fem på eftermiddagen. Och sen låg jag bara på soffan och degade hela kvällen. Somnade igen vid ett inatt och vaknade vid ett nu på förmiddagen. Snacka om att jag är utvilad!

Och hungrig var jag när vaknade! Har ju inte ätit på ca ett och ett halvt dygn. Men jag vill inte heller vräka i mig saker som min mage kanske inte klarar av just nu. Så det blev en stor kopp med örtte med äpple och tranbärssmak och en tallrik med skivad frukt. Tog även ett glas proviva med blåbärssmak efteråt.

Idag ska jag bara vila upp mig faktiskt.  Ta en dusch och bara mysa hela dagen. Kim mår ännu sämre idag än vad han gjorde igår men han har inte kräkts än. (konstigt). Men det är ju skönt för honom iallafall. Hans feber har gått ner iallafall. Igårkväll var han brännhet ända ut på fingertopparna! Min stackars lilla älskling..

Nej, nu ska jag dega framför teven igen :)
Hoppas allt är bra med er andra!
Puss & Kram




Mardrömmen blev sann

Hela dan igår gick jag och hoppades på att jag inte skulle få maginfluensa. Så när jag började må dåligt frammåt kvällen intalade jag migsjälv att det var för att jag ätit för mycket. Men timmarna gick och jag mådde bara sämre och sämre.. Vid två på natten började jag kräkas. Och det är vad jag har gjort hela natten. Ända fram till tio på morgonen.
Och Kim fick komma hem från jobbet för han började må dåligt. Suck.. Stackars min lilla älskling.
Nu mår jag bättre.. Bättre än innan iallafall.. Jag vaknade precis faktiskt.. Och jag har druckit en kopp te med massa sockee i. Zoe har tröstat mig hela natten. Varje gång jag gnällt till för att jag mått så dåligt så har hon kommit upp till mig i sängen och spunnet och kelat med mig. Och hon har sovit bredvid mig hela tiden. Precis som om hon fattade att jag hade ont i magen så hopn inte kunde ligga där..

Nu ska jag nog vila lite till. Är helt slut i hela kroppen..
Hoppas ni andra mår bättre än mig!
Puss & Kram

Mat, gotter & myspys

Nu har jag ätit och det var såååå gott! Jag är jättemätt!  Nu ska jag avnjuta ett glas iskall pepsi max, lite smågodis och en Cocioglass :) plus att jag ska mysa med min lilla Zoe!





(jag och Zoe poserar framför kameran)


Min dag

Jag vandrade upp till Evelina vid tvåtiden innan idag. Fick trösta min stackars lillasyster som låg nerbäddad i sängen med maginfluensa. Min stackars lilla lillasyster! Sen kom mamma och lillbrorsan och hämtade mig och Evelina så körde vi ner till stan. Vi var nog inne i varenda affär skulle jag tro, hehe.. Mamma handlade jättemycket till sigsjälv, vilket är bra eftersom hon oftast bara handlar till alla andra än sigsjälv. Vi käkade på Max också. Jag var inte alls speciellt hungrig så jag tog bara en liten hamburgare och en liten pommes. det räckte gott och bra för mig! Jag handlade en tjocktröja med luva också. Jättefin och jättemysig! Jag äääälskar myskläder! Mjukt och bekvämt ska det vara.

Nu håller Kim på att laga mat. Potatis, köttbullar och gräddsås, mmm..! Eller lagar och lagar. Han satte potatisen på plattan sen satte han sig framför datan och ber mig gå och kolla den hela tiden. Så det slutar väl med att det är jag som gör köttbullarna och såsen skulle jag tro.. Typiskt karlar! (som min mamma hade sagt!)

Nej, det är faktiskt Cops på sexan nu! Sen klockan åtte är det top model, och det mååååste jag ju bara se! Det var Elin som skickade till mig igårkväll vid åtte och berättade att det har börjat en ny säsong. Men i och med allt tumult igårkväll med Tyra och sånt så missade jag det. Men idag ska jag se det minsann!
Hoppas alla ni andra har en bra kväll!
Puss & Kram

 
Min nya myströja.

Dagens outfit

Fixade mitt hår idag också. Inpackning, mjukgörande glansspray från Klippoteket, lockade jag det lite löst och så avslutade jag med spray! :):)

   

Solbrillor: Lindex
Vit lång kortärmadtröja med tryck på: Lindex
Grå lång kofta: Lindex
Grå jeanskjol: Åhléns
Svarta bommulsstrumpbyxor: Åhléns
Grå knästrumpor: Lindex.


 


Problem

Jaa, som ni märker har jag haft problem med att updatera, igen! Inlägget under detta skulle egentligen ha postats igårkväll, men icke att det har gjort det! Suck! Jag blir så irriterad när det ska krångla hela tiden!

Iallafall.. Med mig är det bara bra idag! Oroar mig lite flör att jag ska få maginfluensa nu bara, hoppas på inte! Jag pratade med Evelina (min syster) för en stund sen och vår lillasyster Mikaela har ju sovit hos henne inatt. Och gissa vem som hade fått maginflensa där imorse? Joo, Mikaela. Så nu känns det som att alla runt omkring mig kräks.. Usch..

Iallafall. Mamma och min lillebror kommer in till stan idag. Vi ska fika och lite sånt, så det blir bara en lugn och mysig dag idag. Nu ska jag äta frukost och sen göra mig klar för att gå hem till syrran en stund!
Puss & Kram

Bizzzzzy daaaaj..!

Idag har det varit full rulle hela dagen, verkligen! Jag har haft sååå kul med lilla Tyra. Vi myste hela förmiddagen. Tyra sminkade mig med mitt smink, och jag blev såååå fin (eller inte..). Sen tog vi en dusch tillsammans och hon hjälpte mig att tvätta håret och skölja av det. Så sött! Sen efter det vilade hon middag i hela tre och en halv timme! Inte så konstigt med tanke på att hon inte fick mer än lite över åtta timmars sömn inatt.

Sen tog jag och Kim henne i vagnen och gick ner till ankedammen och matade alla ankorna. Och snacka om ankor! Hela dammen var fullproppad! Jag ljuger inte om jag säger att där säkerligen var över hundra ankor! Vi var även hemma hos min syster Evelina och hennes sambo Josef. Min lillasyster Mikaela skulle sova över hos henne så hon var också där. Det var jättetrevligt och Evelina sjöng och spelade gitarr för oss. Jättemysigt!

Oturligt nog så blev Tyra sjuk frammåt kvällen. Antagligen maginfluensa. När vi hade kommit hem och jag stod i köket och skulle fixa något att äta till henne, kom hon in till mig och tog sig om magen. Sen kräktes hon rakt ut. Jag bäddade ner henne i soffan och ringde hennes pappa Coffe. Sen kräktes hos igen! Och då ringde jag upp igen och dom skulle komma direkt och hämta henne. Inte för att jag inte ville ha kvar henne för att hon kräktes, utan för att hon grät och sa själv att hon ville hem till mamma och pappa. Precis innan dom kom kräktes hon ytterligare en gång. Och jag tyckte såååå synd om henne. Hon grät jättemycket och jag tröstade henne så gott jag kunde.

Nu är hon henne och jag och Kim sitter och tittar på Simpsons nu tillsammans.
Hoppas alla ni andra har en trevlig kväll!
Puss & Kram

 
Jag och Tyra matar ankorna, aaaalla ankorna!
 
Evelina, Tyra & Mikaela. Tyra leker med Zoe.
 
Söta FRISKA Tyra. Och lillgumman när jag bäddat ner henne i soffan.

Godmorgon bloggen!

Nu har jag och Tyra stigit upp och ätit frukost.. Jag är jätterött idag. Jag somnade inte förräns närmare halv fyra på morgonen. Vet inte varför, men allt var bara så obehagligt och varmt och sängen var knölig och Kim tog för mycket plats.. Jaa, ni fattar? Men till sist somnade jag. Och så vaknade jag vid halv nio av att Tyra låg och pratade i sin säng, hon är så söt!
Nu ska vi snart klä på oss hade jag tänkt. Vad vi ska göra exakt just nu innan lunch vet jag inte. Tror att vi kanske ksulle ta en dusch. Jag behöver iallafall duscha, men jag vill inte lämna Tyra själv med Kim eftersom hon bara träffat honom ett par gånger och hon har en tendens att vara rädd och blyg inföär folk hon bara träffat lite. en tror jag att hon kan tycka att det är kul att duscha också.
Puss & Kram

 

Kvällen i bilder


   



   

 

 

Födelsedagsfirande, bowling och barnpassning.

Det var jättetrevligt hemma hos Linda, med god tårta och gott kaffe. Och ännu trevligare var det när vi bowlade! Jag lyckades inte få in en enda strike såklart, och jag spela nog sämst av alla, men det var skitkul ändå! Till och med lilla Tyra "slog" (läs: rullade) iväg sina klot bättre än mig och slog nog ner fler käglor än vad jag gjorde.

Henna hos Linda blev det bestämt att Tyra skulle följa med mig hem och stanna två nätter. Jättemysigt! Nu ligger hon ju självklart och sover. Men imorgon ska vi mata ankorna i ankedammen och gå till lekplatsen :):) Det ska bli jättemysigt att få vara lite själv med henne för annars när jag träffar henne så vill hon bara leka med Mikaela för att hon är ju yngs av alla mostrar och leker mer med henne än vad vi lite äldre gör. Men imorgon ska baaaara jag och Tyra leka! Det ultimata hade vbatt om det hade kommit lite snö under natten så vi hade kunnat lekt i snön, menmen.. Tror ju inte på mirakel på det viset, men hoppas lite grann kan jag ju göra, hehe.. :):)

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng så jag orkar med ungen imorgon!
Sov gott allihopa! Puss & Kram

Dagens outfit & Kvällens outfit


 
Dagens.
Svart stor stickad halsduk: Åhléns
Svarta stuprörs: Åhléns
Vitt linne: Lindex
Svart kortärmad tröja: Lindex
Till det bar jag mina svarta stövlar
och min nya varma vita vinterjacka.

   
Kvällens.
Grå tunn klänning: Åhléns
Grå tunn lång kofta: Lindex
Svart linne: H&M
Halsband: Födelsedagspresent
Svarta bommulsstrympbyxor: Åhléns.
Och till det bar jag mina svarta stövlar,
den stora halsduken, min gråa kappa
och en liten svart väska med lång rem.

Hemma och mätt!

Hejhej!
Nu är jag hemma igen! Var ju nere på stans med Rebecca innan. Hon skulle köpa nya byxor, mammabyxor. Inga av hennes andra byxor passar henne längre. Hennes mage börjar bli så rund och fin och jag är så jääääkla avundsjuk! Jag vill också ha en liten bebis! När hennesäntligen kommer så kommer jag att kela med henne/honom såååå mycket jag bara kan! Och bebisar som luktar så gott också! Mm, som ni märker så är jag jätteavundsjuk på henne. Jag längtar sååå tills jag får egna barn!

Jag och Kim handlade mat på Max innan vi stack hem och nu sitter jag och tittar på Simpsons filmen (igen). Snart kommer min syster och hämtar mig. Vi ska åka hem min äldsta syster som fyller hela 30 bast idag! Grattis på dig syrran! Vi ska käka tårta och sånt där, sen sticker vi in till stan igen för att bowla! Heeeela gänget! Det blir jag, Evelina (min syster), Mikael & Mikaela (mina småsyskon), Linda (äldsta syrran), Kim, Josef (Evelinas pojkvän), Andy (Evelinas & Josefs granne), Tyra (Lindas dotter) och Coffe (Tyras pappa). Ett hääääärligt gäng tycker jag!

Nu måste jag fixa mig innan syrran kommer!
Puss & Kram


Godmooooorgon!!

Godmorgon allihopa! Hoppas allt är bra med er? Med mig är allt fint.
Har egentligen inte tid att sitta här just nu, måste göra mig iordning egentligen. Jag ska ner på stan med Rebecca idag.
Men jag skriver senare!
Puss & Kram

Mmm, maaat!

Har haft lite problem med att updatera idag, datan har inte riktigt velat som jag har velat.. Typiskt datorer! Jag skrev ett lååångt inlägg innan om mina åsikter och tankar om att vara ung mamma. Och det försvann när datan började bråka med mig. Så typiskt. Får se om jag orkar skriva om allt imorgon igen. Antagligen gör jag nog det eftersom jag har mycket att säga om det.

Idag har vi städat och tvättat som galningar här hemma. Kim gick precis ner för att hämta det sista i tvättstugan. Sen ska vi gå och lägga oss. Här är riktigt fint och rent nu och det märks att man trivs mycket bättre i en städad lägenhet än i en stökig. Jag har varit på mycket bättre humör nu framåt kvällen sen vi blev färdiga. Och vi har tvättat all tvätt så nu 'är tvättkorgen tom!

Det blev inte heller nån bio, för Kim tyckte att det verkade som ett helt projekt att ta sig till biografen. Antar att med det menade han att det var så jäkla kallt ute att han inte ville gå hela vägen ner dit i kylar. (och jag förstår han). Halt är det också ute, som satan! Jag har halkat rundor hur mycket som helst, både igår och idag. Jag vill bara att det ska komma snöööö så jag kan få gå ut och hoppa i snön och kasta snöbollar på Kim, hehe.. Jaa, jag älskar att varta barnslig ibland, och då är det ju perfekt med snö!

Så vi gick ner till stan istället en runda och lämnade tillbaka en film som vi hade hyrt igår. Och så köpte vi lite godig och pepsi max till mig och julmust till Kim.  När vi kom hem lagade jag mat till oss. Det blrv pasta med köttfärssås a la
Sofiestyle. Riiiiktigt gott blev det och vi blev jättemätta! Jaa, sen efter det städade vi som sagt..




Mitt i allt tvättande när jag satt i soffan och rullade strumpor och vek tröjor såg jag att Zoe hade lagt sig mitt bland all tvätt för att sova. Och inte ovanpå som normala katter hade gjort, utan under all tvätt! Jag såg bara hennes lilla huvud sticka upp lite grann. Och jag var ju självklart tvungen att fota det hela.





(ni ser på den nedersta bilden att bara hennes lilla kattungehuvud sticker upp bland all tvätt, sååå sött!!)

Självklart vaknade hon när jag fotade så hon gick därifrån för att få sova ostört (trodde jag!). Jag fortsatte att rulla alla våra strumpor och jag slängde dom i en stor hög i soffan. Helt plötsligt ser jag hur det rör sig under strumporna och några trillar ner. Då sticker Zoes huvud upp igen! Då har honb alltså gått upp och lagt sig bland strumporna igen utan att jag märkt det. Hon är bara världens gulligaste katt! (självklart fotade jag det sista ocks¨å)





Godnatt allihopa!
Puss & Kram

Dagens (av allt)

Dagens låt: Tila Tequila - Little brat.
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt i en toft och pannband.
Dagens smink: Kör på osminkat idag.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, tjocktröja med huva och inneskor.
Dagens vill ha: En pepsi max på burk!
Dagens drog: Simpsons.
Dagens tråkigaste: Att jag måste städa..
Dagens inspiration: Det nya året.
Dagens fundering: Var nånstans ska jag börja städa?
Dagens köp: Kommer väl bli pepsi max på burk lite senare.
Dagens mat: Det blir spagetti och köttfärssås till kvällsmat.
Dagens mående: Glad och sprallig.

Mätt och belåten

Nu har jag käkat lunch. Det blev äggröra, knaperstekta bacon och gurka (mest för samvetets skull, heh..) Jag är inte en sån person som räknar kalorier och sånt trams. Det behöver jag inte, jag är lika snygg ändå! Haha!

Vi har inte riktigt börjat städa än heller, borde väl ta tag i det nu snart. Ska bara titta på ett avsnitt Simpsons först :)

Ikväll blir det kanske bio (hoppas, hoppas) Vi skulle ju på bio för ett par vcekor sen men Kim mådde inte bra så det blev aldrig av. Men ikväll känns det som en biokväll faktiskt! Och det bästa av allt är att vi har hittat våra biocheckar också, så det blir helt gratis!! Jaa, plus popcorn och sånt ju, men ändå.. Det blir billigare iallafall! Några tips på bra filmer som visas kanske?
Slänger även in en söt bild på min gulliga lilla katt. Hon ligger just nu och sover tillsammans med tvätten, hehe.. Hon är så söt! Och plus en bild på Kim, som också är såååå söt! Hehe.
Puss & Kram






S = Söndag & Städdag

Jaaa, idag är det ju som sagt söndag och vårar städdag. Och jag måste erkänna att vi inte börjat än, inte alls. Kim sitter vid sin data och jag sitter här.. Men lite duktiga har vi faktiskt varit, vi har kollat ifall tvättstugan är ledig, och det är den inte.
Nu tänkte jag käka nåt, för jag är hungrig!!
Puss & Kram

En kväll som denna

Nu har jag och Kim tittat färdigt på filmen vi hyrde innan ikväll. Det var väl bra får jag nog säga. Rätt så äcklig med några scener på blod och inälvor, men annar rätt så spännande. Jag kan käkat en Cockio glass och druckit en pepsi max på burk. Ibland är det godare på burk faktiskt. Och ibland vill jag ha på flaska. Det varierar från dag till dag.

Imorgon är det söndag och vi ska ha en städa/tvätta/diska-dag, Det behövs! Sen efter det tänkte jag fota lite här hemma så jag kan visa upp lite av lägenheten :) bra va? :p hehe..

Ni vet det jag skrev om tidigare, detdär om att Kim hela tiden klagar och "påpekar" mitt bloggande? Nu gjorde han så igen. Det är liksom inget elakt han säger, men jag tar väldigt illa vid mig faktiskt. Han liksom nedvärderar mig genom att hela tiden påpeka att jag bloggar, och att han menar på vad som kan vara såååå hiiiimla viktigt att blogga om vid denna tidpunkten.. Daaah, suck! Jag tycker att det är kul! Räcker inte det? Varför kan jag inte få lov att blogga när jag känner för det? Aahh.. Han förstår verkligen inte..

Iallafall, nu började Scream igen på fyran, och det tycker jag faktiskt är bra så jag måste fortsätta titta på den nu! Sen är det nog sängen som gäller så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Vi har ju som sagt mycket att göra imorgon. Jag funderar även på

Tråååååkigt

Sitter i soffan med datan i knät. Är fruktansvärt uttråkad så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag bara sitter här och glor rakt ut i tomma intet. Jättetråkigt. Inget bra på teve är det heller, och ut ska jag inte fastän det är lördag. Så jag får väl sitta här och uggla hela kvällen. Jaa och Kim är ju inte till mycket hjälp han heller. Han bara spelar och spelar och spelar på den där jäkla datan. SUCK! Som sagt, kommer aldrig att förstå hur man kan tycka att world of warcraft är kul att spela. Men sen å andra sidan förstår inte Kim på sig dethär med att blogga heller. Han har aldrig läst min blogg, och jag tänker inte låta honom göra det heller. Jag får en känsla va att han skulle skratta åt mig/bloggen bakom min rygg. Kanske bara jag som är löjlig men ändå.. Han säger själv att han inte förstår varför man fotar saker/sigsjälv och lägger ut på internet, eller varför man vill skriva om sitt privatliv ute på internet så att alla kan läsa om det. Ibland när han gör vissa saker så kan han utbrista efteråt "skriv inte om detta i din blogg", och då handlar det om peronliga saker, sånt som jag ändå aldrig skulle skriva om ändå. Och det behöver inte vara personliga pinsamma saker, utan mer bara personliga saker som man vill hålla för sigsjälv. Inget som man vill att alla andra ska läsa om.

Ibland, när vi har gjort nånting kul, eller nåt liknande så frågar han "tänker du blogga om detta nu?". Och det är nästan så jag blir irriterad på honom för att han säger så. För det känns som han hånar mig och mitt bloggande. Känns som att han bara vill klanka ner på mig. Missförstå mig inte nu, Kim är en fantastiskt människa och jag älskar honom fruktansvärt mycket. Men alla dessa små kommentarer om mitt bloggande kan driva mig till vanvett. Och ibland frågar jag migsjälv "är jag verkligen löjlig som bloggar?". Men jag tycker ju att det är kul. Jag älskar att skriva och har alltid gjort det. Vad är det för fel på att skriva om sitt liv ute på internet om man nu vill det själv? Är man löjlig om man bloggar?

Oj, nu har jag gnällt rätt mycket, hehe.. Måte bara tipsa er om en fantastiskt härlig blogg. Det är självklart
mamma beccas blogg som är en av mina personliga favoriter! Det är en artonårig tjej som skriver opm sitt liv som TREbarnsmamma. Hon har tre jättesöta flickor och är en fantastisk bloggare! Klicka in er och kolla själva vetja!

Puss & Kram

Thai Massage

Jag har varit på min efterlängtade massage nu. Och jag måste säga att det var nog det underbaraste jag någonsin varit med om! En hel timme höll hon på med mig och nu efteråt är jag så avslappnad så jag kan inte sluta hjäspa. Jag låg på sidan, magen, ryggen.. Jag till och med satt  upp! Och Hon masserade allt från fötterna och tårna (!), och benen, rumpan, magen, ryggen, nacken, axlarna, min hårbotten (!), armarna, nsiktet, händerna och till fingrarna (!) och till och med ansiktet och öronsnibbarna!! Och hon knäckte fingrar, tår och ryggen på mig. Det var såååå skönt!
Och efteråt fick jag till och med en liten gåva av henna, plus två karameller och ett stämpelkort som ger mig sista gången för bara halva priset! Jaa, det var med andra ord en helt underbar upplevelse! Och allt tack vara min älskade Kim som skämmer bort mig så mycket! Han är världens underbaraste pojkvän, jag säger er det, VÄRLDENS underbaraste!

Nu ska jag snart börja med maten tänkte jag. Det blir spagetti med sås och stekt lax, riiiiiktigt gott! Jag är faktiskt riktigt hungrig redan nu så jag borde nog börja med maten nu direkt. Jaaa, det får nog bli så! :):)




Zoee the Cat

Zoe är världens sötaste lilla katt när hon är på lekhumör!

 


Dagens

Dagens smink, hår och klädsel.

 

 

Rosa ineskor: Lindex
Svarta läderstövlar: Sko Punkten
Svarta bommulstrumpbyxor: Åhléns
Grå jeanskjol: Åhléns
Svart/silvrig-randig tröja: Bo Olsson

Lunch

Det blev mannagrynsgröt med drottningsylt och ett stort glad O'boy! Mmm, va gott! Tänkte först göra nåt med ägg, typ äggröra eller nåt sånt, men jag orkade inte. Så gröt får duga! Nu kallar duschen!


Toooooday

Tittade precis ut genom fönstret, och gissa vad jag fick se? SNÖ! Ellee ja, snöflingor, det snöar! Så himla härligt. Jag har väntat på snön nu i över en månad! Så jag hoppas nu att det snöar mycket idag, så jag kan ta med mig Kim ut så vi kan "leka" i snön. Jag älskar snö. Jag älskar att ligga i snön och jag älskar att göra snöänglar, och göra snöbollar.. Jaa, allt!

Nu ska jag snart fixa lite lunch, sen ska jag duscha och föna håret torrt. Har upptäckt att mitt hår inte blir lika risigt och jobbigt att ha och göra med om jag fönar det torrt istället för att låta det torka av sigsjälv bara. Och så ska jag nog göra en liten hårinpackning med tror jag, så håret blir mjukt och glansigt! :):) Frågan är bara vad jag ska äta till lunch, hm..

Jag har faktiskt sovit jättebra inatt. Jag brukar vakna flera gånger varje natt men nu inatt har jag bara vaknat en enda gång och det var när jag skulle vända mig om och höll på att lägga mitt huvud på Zoe. Jag vaknade inte ens till när Kim gick upp imorse för att gå till jobbet. Så jag är sååå utvilad idag. Sen kommer min dag bli ännu bättre vid halv fyra då jag ska på min Thailändska helkroppsmassage :) Och det ska blio så fruktansvärt skönt så ni anar inte!


Nej nu ska jag fixa lunch sen duscha!

Puss & Kram


South Park

Sitter och tittar på South Park nu, och jag måste bara säga att Butters är såååå fruktansvärt söt! Han är bara så himla oskyldigt mesig och söt! Det är utan tvekan min favoritkaraktär, När/om jag får en liten pojke så vill jag ah en preeeeecis som honom! Hehe.. Aa, så kär i honom är jag! :P


Frågor 6

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln imorse?
Ojojoj!
Hur mkt kontanter har du på dig nu?
Runt en hundring kanske.
Vilket ord rimmar på test?
Bäst?
Favoritplanet?
Jag gillar jorden faktiskt.
Vem ligger 4 på din samtalslista över missade samtal?
Elin
Vilken är din favvo signal på din mobil?
Har ingen favorit.
Vad har du på dig just nu?
Gråa mjukisbyxor och ett svart ribbat linne.
Märke på dom skorna du har på dig nu?
Har inte skor på mig inomhus.
Vad gjorde du vid midnatt?
Tittade på teve tror jag.
Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
Gott nytt år, tror jag.
Var ligger ditt närmaste SevenEleven?
Malmö blir det nog.
Vilket uttryck använder du mest?
Har absolut ingen aning.
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Det var till Kim :)
Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Min katt Zoe.
Vilken ålder har varit bäst hittills?
Det var nog femton tror jag.
Din värsta fiende?
Har ingen.
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Regnbågsrandigt.
Vad var det senaste du sa till någon?
Jag sa "hej" till katten precis.
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Jag hade tatt pengarna!
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Njaaa, Kim skulle det väl bli isåfall :):)


Frågor 5

10 saker om mig
1. Är du singel? Nej det är jag inte!
2. Är du lycklig? Ja, det är jag!
3. Är du uttråkad? Njaa, lite smått faktiskt.
4. Är du ledsen? Nej, jag har inget att vara ledsen över.
5. Är du italienare? Hehe, nej verkligen inte.
6. Är du gravid? Neeeeej.
7. Är du full? Nej, jag är väldigt nykter!
8. Är du en cooling? Hehe, i vissa sammahang antar jag att jag är lite cool faktiskt.
9. Är du från Irland? Nej, inte det heller.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Neej, dom har aldrig varit gifta..

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ooja, det gör jag verkligen!
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, det har hänt ett par gånger.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Hehe, jaa det har jag verkligen gjort.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Jaaa, det har jag.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Hehe, jaa det jag gjort.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Nej, inte vad jag vet om iallafall..
7. Är du kär? Jag är jättekär!!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Det vill jag verkligen!

10 saker med två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon!
3. Katt eller hund? Katt.
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Får nog säga teve faktiskt.
6. Coca-cola eller Pepsi?  Pepsi, helst pepsi max.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll!
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Natt.
10. MSN eller mobil? Helt klart mobil.

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej.
2. Brutit ett ben? Nej det har jag inte.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, men jag har lärt mig av mina misstag.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, skulle jag aldrig våga.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr har jag gjort det.
6. Ätit en hel tårta? Nej, det skulle jag aldrig orkat.
7. Gjort bort dig offentligt? Hehe, jaaa det har jag säkert gjort.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jaa, det har jag.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jaa, det har jag verkligen!
10. Velat försvinna? Ja, det har jag velat rätt många gånger.

Frågor 4

Vad blir ditt namn baklänges:
Anilorac
Platt eller lockigt hår?
Definitivt platt!
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Njaa, på sätt och vis.
Vad har du för startsida på internet:
Ingen faktiskt, det är bara helt vitt.
Vem ringde du senast:
Mamma :)
Har du haft vattenkoppor:
Yes, det har jag.
Har du någon gång testat karate:
Neeej, har inte tilltalat mig.
Vilken mobilsingnal har du:
Nån tråkig signal som redan fanns på mobilen.
Minimorötter eller pommes frites:
Måste säga pommes faktiskt.
Vad längtar du mest till just nu:
Till sommaren!!
Vilken tv-serie är bäst:
Simpsons utan att tveka!
Kan du gå ner i spagat:
Nej, det kan jag verkligen inte!
Vad är du mest rädd för i hela världen:
Att någon jag älskar mycket ska dö.
Har du varit kär i en kändis:
Hehe, nej det har jag inte.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Nja, ibland faktiskt..
Vad ska du döpa dina barn till:
Det håller jag för migsjälv så att ingen snor namnen ifrån mig :P
Sol eller snö:
Sol, sol, sol!!
Godaste drickan till frukost:
O'boy eller apelsin juice.
Vilket land vill du åka till:
Mexico :)
Vad tänker du göra nu:
Blogga lite till!

Vad är din mentala ålder?

Vad är din mentala ålder?


[x] Vet hur man kokar kaffe
[X] Tvättar kläder själv
[X] Kan laga mat själv
[  ] Tycker att politik är spännande
[  ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner

Total: 3

[  ] Går i skolan alla veckodagar
[  ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[X] Dricker kaffe minst en gång i veckan

Total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[X] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[X] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[  ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Kommer ihåg att mata djuren

Total: 7

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[X] Kan städa upp efter mig själv
[  ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[  ] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet

Total: 4

[X] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

Total: 4

Mentala ålder: 22

Hur Kim och jag träffades

En lördagkväll skulle jag följa med min underbara vän Rebecca och hennes pojkvän Christian på en "utflyttningsfest" hemma hos Sara och Ken. Så jag packade min mini-resväska och tog tåget från Skurup (bodde utanför Skurup på den tiden) mot Ystad. Vi fixade oss hemma hos Rebecca och jag kände mig snyggare än någonsin. Jag hade en ny svart klänning på mig och mina nya stövlar. Och håret lockade. Jag kände mig riktigt riktigt snygg den kvällen.

Väl hemma hos Sara och Ken pratade jag och Kim knappt med varandra. Han och en annan kille satt bara vid datan och bytade musik och pratade bara med varandra. När han vände sig om (notera att datan stod i ena hörnan så han satt med ryggen mot oss andra) så var min första tanke "han måste jag ha!". Lite senare på kvällen började Kim och Rebecca och tjafsa med varandra. Inget stort alls utan det var mest Rebacca som druckit lite för mycket och började kalla Kim för datanörd och sånt bara för att han suttit vid datan hela kvällen. Så det var ungefär så som isen bröts mellan oss.

Vi hade suttit och snackat i soffan länge men det kändes som vi inte kom nånstans. Som att vi bara "snackade" med varandra. Och jag var helt såld på honom och hade nog helst bara velat kasta mig på honom och kyssa honom överallt! Så till sist tog jag mod till mig och frågade rakt ut, "kan inte jag få ditt nummer?". Han skrattade mest åt min framfusighet så jag knyckte mobilen ur handen på honom och ringde en signal till migsjälv så jag fick hans nummer. Sen la jag in mitt på hans mobil. Och då gav han mig en puss mitt på munnen. Bara en helt vanlig puss och det kittlade i magen på mig som aldrig förr!

Dagen efter skickade jag ett kort meddelande till honom och väntade spänt på svar. Efter fem minuter och inget svar började jag vanka av och an hemma hos Rebecca och muttra för migsjälv att han nog aldrig skulle svara. Men efter en timme, fylld med ångest, förhoppningar och väntan, pep äntligen min mobil till. Det var han! Jag blev så glad så glad! Och vi smsade med varandra hela dagen ända till sent på natten. Och så höll vi på i en veckas tid ungefär.

Jag började fundera på om jag nånsin skulle få träffa honom igen. Jag bodde och jobbade då utanför Skurup fem dagar i veckan och var bara ledig på lördagar och söndagar och då var jag helt slut så då tog jag oftast det lugnt bara. Och Kim bodde utanför Ystad åt andra hållet från mig. Men till sist skrapade jag ihop lite mod till och frågade om han inte ville ses igen. Och visst ville han det! Vi träffades fredagen därpå i Ystad en kväll och skulle se på film i en lägenhet som jag då fick låna av en vän. Vi var mest blyga då och sa egentligen inte så himla mycket till varandra. Så till sist stängde vi av filmen och bestämde oss för att dra ut och ta en öl istället. Och vi hade jättetrevlig och var inte alls lika blyga när vi hade massa folk omkring oss.

Vi träffades på lördagen samma helg och gick ut med massa vänner och hade jättetrevligt och på söndagen träffades vi igen och gick på bio. Jag dansade på moln och tyckte att han var världens underbaraste människa. En vecka efter det flyttade jag in till Ystad och Kim flyttade också in till Ystad ett par dagar efter mig. Och gissa vilken lägenhet han flyttade in i? Jo, i samma lägenhet som Sara och Ken precis flyttat ut ur. Vi fortsatte att träffas dagligen och ringde varandra hela tiden och skickade tusentals sms till varandra.

Och nu har tiden gått. Vi bor båda två nu i samma lägenhet som vi först träffades i, vi somnar och vaknar bredvid vrandra varje dag och vi har förlovat oss och skaffat en liten söt katt vid namn Zoe. Och jag är lyckligare än någonsin! Kim är den perfekta pojkvännen. Jag ahde inte vågat drömma om bättre innan jag träffade honom. Han överraskar mig hela tiden med små söta kärleksförklaringar och överraskningar som bara får mig att älska honom ännu mer!

Och 2009 är vårt år! Jag ska börja plugga igen, och vi ska åka till Turkiet i sommar. Bara han och jag på en romantisk resa! Och jag längtar så mycket så det kittlar i tårna! Slutligen så älskar jag Kim, väldigt mycket. Och jag hade inte kunnat tänka mig ett liv utan honom vid min sida.


Min Älssskade

Såhär söt är min lilla Zoe när hon är trött efter
en hel dag med lek och bus! :):)


 




Och detta är mitt snask för kvällen!


Min dag

Usch klockan är redan sju. Tiden bara rinner iväg. Jag kom hem för en timme sen. Och då gick jag och mötte min älskling efter att han slutat så hade vi följe hem. Han berättade att han har bokat tid åt mig för att få helkroppsmassage imorgon! Hur underbar är han inte liksom? Thailänds massage var det tydligen, vad nu än det är. Det ska iallafall bli jättehärligt och jag kan knappt vänta till imorgon! Jag blir så glad när han gör så. Som med datan, och när han köpte den nya mobilen till mig. Sånt gör han bakom ryggen på mig bara. Små romantiskt överraskningar, jättesött! Jag är så glad att just han är min pojkvän. För han är verkligen helt underbar ochj perfekt och jag är så tacksam för allt sött han gör för mig.

Iallafall. Jag åkte med mamma till Bo Olsson innan idag ju. Och det var jätte trevligt. Mina småsyskon var också med, plus Mikaelas kompis Tove. Dom har känt varandra jättelänge så hon är som en extra lillasyster för mig. Men dom var faktiskt rätt så lugna idag och inte alls så störiga som dom brukar vara. Jag köpte tre tubar med tandkräm och ett dubbelpaket med färdiga osthamburgare som man bara värmer i mikron (jättegoda faktiskt!) till min älskade Kim. Jag tänkte då att han bara kan ta med sig dom till jobbet. Så när dom har stressigt och han inte har tid att äta ute så är det bara att värma i mikron, jättesmidigt!

Jag handlade till migsjälv också ju. En jättesöt svart tröja med huva och silvriga ränder på, ett par varma fodrade vita höga vinterskor och en vid varm vinterjacka med mönster på. Jaa och så handlade jag en påse med daimkulor och en coca cola light plus vitaminer (dom är riiiiktigt goda). Jag är ju annars en pepsi max-tjej men när det kommer till dom nya coca cola light läskarna så väljer jag nog hellre en sån! Så nu sitter jag framför teven med datan i knät och knaprar daimkulor och dricker cola. Det är Cops på sexan nu (älska!) och efter det är det simpsons, sen ska vi titta på den tredje Sagan om ringen-filmen. Så det blir en myspyskväll igen :):) Sköntr att inte vara ute och festa varje helg nu längre, så som man höll på med för ett par år sedan. Känns som jag har vuxit ifrån det faktiskt. Och det är ju bara bra, för så småningom ska vi så smått börja bygga upp ett större liv tillsammans och då vill jag verkligen ha lämnat allt sånt bakom mig.

Se som jag har babblat på nu igen, hehe.. Nej nu ska jag titta på Cops faktiskt.
Skriver mer senare!
Puss & Kram!




Ojdå! Jag glömde att publisera det när jag skrev klart det! Hehe..

Godmorgon världen

Nu är jag vaken, eller jaa, vaknade för en stund sen. Jag somnade jättesent igår och har sovit dåligt inatt. Men katten hade fått för sig att hon skulle leka uppe i sängen så hon väckte mig hela tiden. Och fastän jag lyfte ner henne hela hela tiden så hoppade hon bara upp igen. Lika glad. Så jag tänkte att jag lika väl kunde gå upp då.

Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta till frukost. Och katten, suck säger jag bara. Hon bara springer runt runt runt i lägenheten i rallyfart. Under soffan, över sängen, upp i fönsterkarmarna, in i köket och så slalom mellan stolarna.. Jag förstår verkligen inte hur hon orkar. Men samtidigt som hon är störd i huvudet så är hon världens underbaraste katt. Hon kryper upp till mig varje natt för att sova med mig, ochj det är ju jättegulligt. Och då ligger hon faktiskt på min huvudkudde och spinner ända tills Kim går upp på morgonen. Och när jag sitter vid datan, eller sitter och tittar på teve så kommer hon alltid och kryper upp i mitt knä och börjar spinna. Jag brukar säga att hon är min lilla bebis, och Kim säger att jag "daltar" för mycket med henne. Men det är svårt att inte gulla med henne, hon är ju sååå söt och jag älskar katter.

Idag ska jag nog till Bo Olsson med mamma. För er som inte vet vad det är så är det INTE en människa. Det är ett varuhus. Dom säljer allt från godis, leksaker, kläder, trädgårdsmöbler till lampor, kökssaker, skönhetsprudukter och skor. Jaa, nästan allt i princip. Och mamma ringde igårkväll och frågade om hon inte kunde hämta upp mig på vägen så jag kunde följe med. Och självklart sa jag ja! Jag hatar att inte ha någonting att göra om dagarna. Hoppas bara att hon inte tar med mina småsyskon. Missupfatta mig inte här nu. Jag älskar mina syskon, dom är världens sötaste och jag hade offrat mycket för deras lycka. Men dom är liksom elva och tolv år och bråkar med varandra hela hela tiden. Och så bölar dom emellanåt med. Sen efter en halvtimme så börjar alltid Mikaela gnälla om att hon vill hem och Mikael gnäller alltid om att han är hungrig. Och det blir han oftast alltid efter att han sett en Mc Donald's skylt, eller ett korvstånd eller en kebabvagn. Jaa, mina småsyskon är två roliga jäklar. Dom är kul att ha med ibland, men oftast är det skönare utan dom så man slipper få huvudvärk efter en kvarts skrikande och bölande.

Oj, nu har jag babblat på som satan ju. Och nu har jag hunnit bli jättehungrig, så jag får väl gå och fixa mig lite frukost antar jag. Jag har faktiskt funderat över att lägga ut lite bilder på lägenheten så ni får se hur jag (vi) har det. Men då måste jag städa upp här först faktiskt. Får se hur jag gör.

Men nu ska jag äta!
Puss & Kram!

God Natt!

Godnatt alla där ute!
Sovdags nu, sov så sött! :):)

Puss & Kram

Mys och gottesaker

Nu har jag bäddat ner mig i soffan för att mysa framför teven resten av kvällen. Jag har tänt ljus och plockat fram gottesakerna och min pepsi max :)
Så jag ska titta lite på Simpsons nu sen blir det till att slå över till MTV vid tio.
Hoppas alla har en mysig och trevlig kväll nu! :):)

Tända ljus, minidatan och godsaker
Min kväll är räddad.


Underhåll mig!!

Nu sitter jag här igen. Och Tila Tequila strömmar ut ur högtalarna, "little brat" såklart. Det är inget bra på teve alls så jag vet inte vad jag ska göra. Har suttit här och bläddrat runt bland olika bloggar men det verkar som att detta är en dag då väldigt få orkar blogga. Så det finns inte så mycket att läsa. Och Kim är inte till så stor hjälp. Han bara sitter framför datan och spelar world of warcraft och fall out 3 om vart annat.

Mitt godissug tog slut innan också. Och jag som knappt har ätit något alls.. Så typiskt nu när jag handlat hem det mesta man kan bli sugen på. Menmen.. Jag dricker min pepsi max iallafall. :):) Riiiiktigt gott..

Får väl ta och plocka undan lite här hemma istället. Det blrv rätt så rörigt här ugår efter att jag gjort mig iordning. Jag är expert på att plocka fram en jäkla massa grejer men tycker bara att det är tråkigt att lägga tillbaka det. Så jag lämnar det framme tills det ser hemskt ut här hemma och jag måste städa för jag vantrivs så mycket.

Puss på er alla! ♥

från tio till ett

10 favoriter:
Färg: Måste bli rosa! :)
Mat: Ojdå svårt. Jag gillar det mesta faktiskt.
Band: Jag har faktiskt inget favoritband, men artist :) Tila Tequila! 
Film: Simpsonsfilmen. Kan se denm hur många gånger som helst och den är lika rolig varje gång.
Bok: Måste bli Systrar i jeans.
Sport: Har faktiskt ingen favoritsport.
Årstid: Utan att  tveka SOMMAR!
Veckodag: Får nog sänga latdagen söndag
Glassmak: Choklad såklart!
Tid på dygnet:  Det har jag faktiskt ingen alls aning om.

9 för tillfället:
 Humör:
Glad :)
Smak:  Pepsi max.
Kläder: Gråa mjukisbyxor, grått linne och svbart munkjackla.
Bakgrund: Kim :P
Nagellack: Inget alls..
Tid: 21.43
Omgivning: Vad som 'är finns i ett vardagsrum
Irritationsobjekt: Stel i nacken.

8 första:
Bästa vän:
Rikka från Staffanstorp.
Screen name: Ajmi_ty
Husdjur: Oj, har haft många husdjur så det vet jag inte..
Piercing: Ögonbrynet.
Förälskelse: Marcus Eriksson när jag var typ tio elva.
Musik: Måste bli spice girls.
Bil: Har aldrig haft någon och kommer nog aldrig att ha någon heller.
Kyss: Marcus Eriksson igen :P

7 senaste:
Cigarett:
Ingen aning..
Mat:  Stekt kött, potatis, sås och grön sparris.
Dryck: Pepsi max
Biltur: Hem från malmö igårkväll.
Kyss: Knappt tio minuter sedan :)
Spelad låt: Tila Tequila - little brat
TV-program: Simpsons :):)

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nope!
Brutit mot lagen: När jag var liten snodde jag kulor i en mataffär, Stöld, då antar jag :P haha.
Blivit arresterad: Nej det har jag inte.
Badat naken: Haha jaa det har jag :)
Varit med på TV: Nej.
Kysst någon du inte känner: ja, det har nog hänt.

5 nej tack:
Kläder:
Tajta linnen.
Mat: Ärtsoppa.
Musik: Jazz.
Dryck: Loka citron.
Personlighetsdrag: Ytlig.

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Festade och firade in det nya året.
Du kan höra just nu: Musik på teven.
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna och Kim ♥
Du gör när du har tråkigt: Läser olika bloggar.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Lotta kan jag nog berätta det mesta för.
Du tycker om: Åter igen, familjen, vännerna och Kim ♥
Du inte gillar:  Inga jag känner för att nämna här, hehe..

2 val:
Kaffe eller te:
Jag får nog faktiskt ta och välka te faktiskt.
Vår eller höst: Utan att tveka säger jag vår.

1 önskan:
Att jag ska få leva ett lyckligt, friskt liv med alla jag älskar.

Frågor 3

Hur lång är du?
157,5
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Det är väldigt olika faktiskt.

När såg du senast din mamma?
Senast jag såg mamma var i söndags.

Vilken är din favoritjulsång?
Just nu är det Little brat med Tila Tequila.

Vilken är din favoritplats?
Oj, den var svår. Jag var faktiskyt ingen aning alls..

Vilken plats föredrar du minst?
Det vet jag inte det heller faktiskt..

Vad skrämde dig om natten som barn?
Jag var rädd för Grizzlybjörnar när jag var liten, hehe..

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Det var h'ärom kvällen i sängen när Kim sa något riktigt roligt, jag skrattade i en halvtimme typ. Till sist gick Kim in i köket för han orkade inte lyssna på mig.

Sover du naken? 
Nej, jag sover i trosor och är det kallt tar jag på mig en t-shirt eller ett linne.
Vilka ställen har du bott på?
Jag har bott i Ödeshög, Lund, Staffanstorp, Dahlby, Hagestad, Glemminge, Tomelilla, Skivarp, Hammenhög, Skurup, Löderup, Rynge och Nu i Ystad.

Är du social?
Jaa, det får jag nog faktiskt ta och säga att jag är.
Vilken är din favoritglass?
Magnum white eller Magnum Double

Vilken är din favoritefterätt?
Toscakaka.

Vill du ha barn?
Ooooja, det vill jag verkligen ha! Längtar jättemycket efter att få starta en familj.

Kan du några andra språk än svenska? 
Jaa engelska och liiiiite spanska.

Vad spenderar du helst pengar på?
Oftast olika former av skönhetsprodukter (hårspray, smink, lotions, parfym, hårfärg, rakhyvlar m.m)

Äger du dyrbara smycken?
Njaaa, några relativt dyra smycken har jag nog allt i gömmorna.

Vem är den roligaste människan du känner?
Det är utan tvekan Lotta, ingen annan kan få en att skratta så mycket som hon kan!

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Hehe, en löjlig liten kärleksförklaring till Kim ♥


Krängdag!

Jaa, idag är temat "att kränga". Jag och Kim vandra ner i stan innan och det blev mat på max. Ett Frisco mål med plusmeny till mig och ett fiskmål med plusmeny till Kim. Sen inhandlade vi pepsi max, sprite, två påsar chips, gräddfil och dippmix, ett stort choklad och en påse fylld med kösgodis. Maxmaten är uppkäkad och jag har börjat tugga i mig godis som jag sköljer ner med pepsi max :) Oooja, idags ka det bara krängas.

Det blir Simpsons maraton på teven idag, och iiiiiinget annat! Jag ska bara sitta här i soffan och titta på teve, kränga onyttigheter och kela med katten. And that's final!

Jag och min älskade Kim ♥



Nyår i bilder!



   



 

   

 

   

   



   

     

År 2009 är här!!

Då är äntligen det nya året här och jag är såå förväntansfull över vad året kommer ha att erbjuda.
Nyårsfirandet blev jättebra! Jag och Sofie gjorde opss iordning hemma hos mig och vi hade jättetrevligt! Sen kom Kim hem och vid sex åkte Sofie till festen för hon skulle äta där. Vi (jag och Kim) stack hem till Per och mötte upp Markus påvägen dit. Väl hemma hos Per drack vi lite grann och snackade och hade trevligt. Och åtta gick vi ner för att ta taxi till själva nyårsfesten. Det var jättetrevligt hela kvällen och alla var sjysta och trevliga och glada. Precis innan tolv fick alla för sig att sticka in till stan och vid det laget var jag så trött att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag och Kim hoppade av utanför vårt hus och precis då slog klockan tolv och hela himlen lös upp av alla raketer och det var så vacker och fint och nästan en smula magiskt! Vi höll om varandra och kysstes och lovade varandra att 2009 skulle bli vårt år, med mycket kärlek, passion och äventyr. Till sist gick vi upp för jag oroade mig för hur min lilla kisse mådde, med tanke på alla raketer som small. Men hon mådde bra och var bara glad att se oss hemma hos henne igen. Jag slängde av mig klackarne och drog av mig klänningen sen stupade jag i säng och somna nästan på direkten. Jag tycker att det blev en hellyckad kväll, med trevligt folk och mycket skratt. Ett perfekt sätt att fira in det nya året enligt mig :)

Kommer ett inlägg med bilder fr¨ån igår, ska bara lägga in dom på datan först.
Hoppas att alla hade en trevlig nyår! För det hade jag!!
Puss & Kram